joi, 11 iunie 2015

Trei motive, ca sa folosesti un Samsung Galaxy S6!

Testez un S6. Până acum am testat încărcătorul wireless, modul de încărcare rapidă, partea grafică, anduranță, fiabilitatea, flexibilitatea, rezistenta bateriei, viteza procesorului Octa Core și portabilitatea. 
  
                                                                    
                                           


     De ce merită un S6 atenția TA? De ce să ai acest telefon și NU altul? De ce ai avea nevoie de ultimul procesor pe 64 de biți? De ce samsung galaxy s6? De ce, la aceste întrebări și la multe altele voi răspunde într-un text care se vrea o călătorie virtuală intre câteva puncte cardinale de pe glob.
 Va povesteam în urmă cu câteva zile de Samsung galaxy S6 care vă poate schimba stilul de viață cu ajutorul S6. Mai mult decât atât,  samsung a pornit un concurs unde poți câștiga invitații la un samsung.
  •  Dar să trecem la subiect. Nu voi numi acel prieten pentru că S6 se potriveste oricui.  Dacă esti bărbat vei aprecia calitățile de tip hardware, procesorul Octa Core de ultima generație care bate în testele de tip benchmark ORICE telefon inventat până la acest moment, iar dacă esti reprezentantă sexului frumos vei aprecia liniile rotunjite, stilul și eleganță în alegerea materialelor. Dar să vedem care sunt acele 3 MOTIVE!                    
  • PRIMUL PROCESOR de SILICON de 14 nm 
 Ce înseamnă asta? Că să înțelegeți tehnologia și dimensiunea, încercați să vizualizați un strat fin așezat pe cel mai mic lucru care va vine în minte și micșorați fotografia de 14000 de ori. Vorbim de procesorul Exynos 7420 din silicon, iar S6 este primul telefon din lume care folosește un sistem de procesoare Octa Core Exynos. 
 Concret, orice joc rulezi, de la Asphalt 8 Airborne la Mortal Kombat nu vei avea nicio surpriză. 
 Mai curând se blochează jocul de la net dacă n-ai semnal bun sau nu ai WIfi optimizat pentru că odată trecute filtrele de social media și social acount orice joc rulează lacrimă.  
 Nu e o frază forțată. S6 are un senzor capabil să-ți monitorizere pulsul, nivelul de oxigen din sânge, stresul, colesterolul, îți poate optimiza dietă, îți număra pașii și toate procesele metabolice. Pentru că S6 nu e doar un smartphone, e acela, pentru că face parte din tine și completează natural acolo unde TU nu poți din motive obiective. 
 Că să înțelegeți mai bine, în concluzie o să explic conceptul de ce S6 îți poate schimba stilul de viață. Pentru cei ce nu știu, Galaxy S6 a trimis trei români într-o călătorie de tip revelație. De ce s-au ales acele orase? O să explic eu în rândurile care urmează: 
  
  •   SEUL, PARIS, CASABLANCA, BUENOS AIRES 

  
 De ce patru orase ? SEUL- inima companiei SAMSUNG, Paris, locul unde emoția și romantismul, eleganță si rafinamentul,  stilul si istoria, totul se intersectează firesc si sublim. 
  
 Dacă la SEUL avem inimă, headquarter-ul companiei, PARIS e doar o întrupare firească a design-ului și eleganța modelelor S6 și S6 Edge. La Paris avem cea mai eclectică structură din metal cunoscută la nivel mondial, Turnul Eiffel, S6 și S6 Edge sunt din metal. 
  
  •  La SEUL avem zgârie-nori din oțel si sticlă, avem sticlă ultra rezistentă pe S6 și S6 Edge.

 La Paris s-a definit stilul în materie de parfum, bijuterii, lux, modă, arta, €¦S6 și S6 Edge redefinesc stilul, modă, design-ul, conceptele pe care le știam până acum despre telefoane. La Paris avem Louvru, Versailles, Nôtre Dame, avem istorie, opulență, eleganță, cultură. S6 și S6 Edge au în spate zeci de ani de istorie, de performanțe, de studii, de experiențe intuitive.
  •    De ce Casablanca? Pentru că vorbim de exotism, mister, asa cum în cazul S6 Edge NU vorbim de un smartphone ci de acel smartphone. Mă rog, poveștile și legendele sunt atât de vii aici încât ai impresia că te poți întâlni la orice colț de moschee cu o față morgana. 
 Și unde crezi că poți testa cel mai bine calitatea unei camere foto dacă nu între Ocean și deșert, între stânci și ape, între creneluri și crâmpeie de iarbă, între palmieri si frunze de iasomie.
  
  •  De ce Buenos Aires? Pentru că aici e țara TANGO-ului, cel mai elegant dar și intens dans. În TANGO contează cât de aproape ești de partener și cât de aproape e partenerul de ține, e important să simți muzică dar să stăpânești tehnică pentru că fiecare pas e mai aproape de perfecțiune. Așa e și S6 și S6 Edge. 
  
 Impresionează prin design, dar n-au făcut niciun compromis la rigorile tehnologiei moderne. Cel mai performant procesor din lume, cele mai competitive plăcute DDR4, ultimele codec-uri video pentru filmări 2k și 4k, slow motion în time lapse cuprins valoric între 2 și 8, totul e o armonie ca si în TANGO. 
  
 Pe scurt, nu-i asa că vrei si tu un S6? 


  
                                                    
  
  
  
  

  







2 comentarii: