miercuri, 10 iunie 2015

Samsung Galaxy S6- Edge

   Samsung Galaxy S6 Edge mi-a atras atenția în momentul lansării datorită ecranului curbat și specificațiilor hardware.Vă invit să vizualizați acest articol despre smartphone-ului Galaxy Se Edge, primit în teste de la  samsung galaxi s6 edge Conform celor mai recente teste de putere software și hardware, noul rege al Smartphone-urilor este Samsung Galaxy S6 Edge. Luându-ne după spusele specialiștilor, putem face un rezumat rapid cu părți Pro și părți Contra. Pro avem:corpul făcut complet din metal și geamul fin și puternic (Gorilla Glass 4), un cititor de amprente avansat, accesul la noile versiuni Android, dar mai ales cameră foto de 16 Mpx! 
  
                                              

  
       Contra avem: bateria ce este nedetasabila și durată de viață a bateriei, lipsă posibilității de a adaugă cârd de memorie. Este un telefon diferit față de ceea ce a scos Samsung până acum.Mulți nu sunt obișnuiți cu bateriile nedetasabile dar aceste telefoane au întradevăr o durată de convorbire și de navigare mai mare. 
 La acest telefon cred că cel mai important lucru este Procesorul. El îți spune cât de repede poți să te miști când vrei să faci mai multe lucruri deodată sau când vrei să accesezi cât mai repede diverse informații și aplicații. E un telefon avansat. E telefonul cel mai performant în prezent. Nu-l laud mai mult sau mai puțin decât este lăudat și de către alte persoane obiective.Dacă vrei și tu acest model, caută partenerii oficiali ce vând acest produs, folosindu-te de website-ul:  calatoriagalaxys6.ro.

2 comentarii: