duminică, 21 iunie 2015

O tabara de vis in Bucovina, cu familia

    Acum trăiesc din amintiri, valurile amintirilor din prima tinereţe, când aveam copii mici, am fost în Bucovina în oraşul Gura Humorului, am stat la un hotel (nu-i dau numele, să-i fac reclamă), peisaj excelent.A fost pentru prima dată când copii mei au băut lapte direct de la vacă,  am avut o inspiraţie nemaipomenită alegând această zonă a României, pentru concediul nostru, prin  relaxare şi " încărcarea" bateriilor.
     tabara familia, este un mijloc de a merge impreuna cu copii la munte, cum spunem noi cei de la mare. O  vacanţă de vis in Bucovina, cu cazare la hotel Best Western Bucovina, un complex modern, situat in centrul orasului Gura Humorului hotel (nu-i dau numele, să-i fac reclamă), peisaj excelent., complexul  ofera doua restaurante, terasa, zona de spa si WiFi gratuit.
Zona de schi Soimul si centrele de agrement Parcul Arinis si Parcul Aventura sunt la cel mult 10 minute de mers pe jos.Centrul VitalitySpa, din cadrul proprietatii ofera sauna, hamam, cada cu hidromasaj, precum si sala de fitness.
                                                        
Fotografia apartine utilizatorului
        Diferite tipuri de masaje si terapii de relaxare sunt disponibile la cerere. Hotelul pune la dispozitie un club pentru copii cu loc de joaca interior, fussball si..... Ajungand in Bucovina este pacat sa nu vizitezi frumoasele Manastiri, cum ar fi: Manastirea Voronet, ctitorita in anul 1488 de Stefan cel Mare, vestitul voievod al Moldovei .

Imagini pentru manastirea voronet


Mai putem sa facem o incursiune gastronomica prin Bucovina. Fiecare popor care s-a perindat aceste meleaguri si-a lasat o parte din fiinta lui in diferite moduri. Astfel, puteti savura tochitura moldoveneasca,buretii cu smantana, alivincile, pastravul in cobza de brad.
Va recomand ca sa vizitati frumoasa noastra tara!


6 comentarii: