marți, 5 mai 2015

O vacanta de vis in Grecia

                   URA!!!!!!! Am castigat o vacanta de vis, in GRECIA!!!!


                         Era in vara anului 2011, cand,unde colaboram inainte am castigat o excursie in Grecia la Salonic. A fost ceva de vis, dar mi-ar place sa merg si insula Skiathos, am citit carti despre aceasta insula, este unul dintre putinele locuri din Grecia unde pot fi gasite atat de multe plaje cu nisip fin.
                         Plaje din Grecia unde as vrea sa merg (nu trageţi cu ochiul că am nevoie de intimitate). Pai, va spun chiar eu indata:

                        De ce sa merg in Grecia? E foarte frumos dupa cum v-am spus am mai fost, este un peisaj nemaipomenit. Dupa cum v-am spus au un peisaj excelent, am fost patru persoane din Constanta iar gasca mare a fost din Bucuresti, mi-ar placea mult sa ajung si pe Insula Skiathos dar vom vedea. http://www.insulaskiathos.ro/plaja/- dar ca sa ajung acolo trebuie sa-mi aleg o companie. Si m-am gandit la asta!


Da, da 


                  Am ales aceasta companie pentru ca mi s-a parut mai convenabila si la pret si la conditiile de tansport si cazare.
                         Grecia: la alegere


                  Insula Skiathos este unul dintre putinele locuri din Grecia unde pot fi gasite atat de multe plaje cu nisip fin si o apa foarte cristalina, curata fara alge si impuritati, Insula Skiathos are peste 69 de plaje cu nisip fin. Noua, dintre plaje sunt distinse cu "blue flag" pentru calitatea apei si a nisipului.





                Din aceasta poza se vede exact ce-am spus mai devreme, limpezimea apei iar in plan indepartat se vede statiunea Skiathos.


                                                        
              Vestea buna este ca sunteti pe insula Skiathos: nici o sansa sa va plictisiti, chiar daca ati vrea.
Insula Skiathos este o destinatie preferata de familistii care apreciaza confortul si vor sa daruiasca celor mici o vacanta de neuitat. Descoperiti gusturi, culori si arome unice la una dintre cele mai apreciate taverne din Insula Skiathos, ce limpede este apa piscinei, o adevarata placere sa servesti masa intr-o asa priveliste.

    Imagini pentru poze insula skiathos grecia

              Dar ca sa ajungi in Grecia mai sunt si alte agentii de turism, cum ar fi: una apropiată din Viena! Parteneră cu firma din România!

                                                           
                                    

       La acesta agentie biletele de avion sunt mai ieftine cu plecare din Romania. Ca de obicei Aerotravel are tot ce aveti nevoie. Fie ca sunteti in cautarea unor oferte de zbor pentru o vacanta cu familia sau in calatorie de afaceri, agentia va ofera cele mai bune tarife de zbor catre orice destinatie doriti. Odata ajunsi acolo am fost cazati la hotel nu-i spun numele ca sa-i fac reclama cu toate ca merita avea niste conditii foarte bune de cazare, am savurat mancarea greceasca, care este extraordinara, mi-a ramas un gust plin de dulceata pentru sucul lor natural de portocale, iaurtul grecesc, toate au fost excelente. Acesta este iaurt cu usturoi si castraveti cruzi, nu murati.



       Descoperiti gusturi, culori, ornamente si arome unice la una dintre cele mai apreciate si cunoscute taverne din Insula Skiathos, nu-i dau numele, nu-i fac reclama, cu toate ca merita foarte mult.


Evadati pe Insula Kiathos intr-un sejur romantic! Spectaculos, aventuros si nu in ultimul rand, confortabil!





2 comentarii: