miercuri, 20 mai 2015

Buchetul miresei




        Buchetul miresei, este unul dintre acele detalii care are o foarte mare insemnatate pentru mireasa si pentru nasa fiind ales cu mare precizie pentru a garanta efectul visual.Rotund,curgator,cascada, glob, bratara, poseta sau evantai sunt modele cu care poti fi o mireasa si nasa de poveste.

                                                                   Imagini pentru buchete de mireasa                                          

         Atunci cand alegi forma si designul buchetului de mireasa, rochia de mireasa trebuie sa fie cel mai important factor. Cu cat rochia de mireasa este mai moderna si mai simpla cu atat buchetul de mireasa trebuie sa fie mai simplu, iata mai jos cateva idei care ar trebui sa te ajute cand alegi  buchetul miresei perfect. Alege flori care sunt mai luminoase sau mai intunecate decat rochia de mireasa pentru a avea contrast. Buchetul nasei sau domnisoarelor de onoare trebuie sa fie diferit de cel al miresei. Alege alte flori pentru buchetul nasei si al domnisoarelor de onoare decat cel pentru buchetul miresei, alege flori pentru buchetul miresei si apoi pastreaza paleta de culori si flori la toate celelalte: buchet nasa, lumanari, aranjamente pentru salonul de nunta, aranjamente pentru biserica in cazul ortodoxilor sau catolicilor, cocarde, aranjamente prezidiu, etc. 
          Miresele nu au avut din totdeauna buchete de flori pentru a le arunca tinerelor fete in timpul ceremoniei. Acum sa mai vorbim si despre aranjamentele florale de masa care sunt realizate pastrand armonia dintre locul evenimentului si preferintelor mirilor si nasilor. Datorita puritatii si gingasiei lor , aranjamentele florale transforma locatiile simple in adevarate sali de ceremonii.Elegante, clasice, romantice,glaour,excentrice, tematice sau colorate va ofera solutii creative si originale, pentru ca evenimentul sa capete forma unei petreceri de poveste, reusite.

                                                                  Imagini pentru aranjamente florale nunta constanta                                 
    
             Lumanarile sunt nelipsite de la slujbe si de la marile evenimente din viata omului- botezul, nunta. La botez, lumanarile se aprind pentru luminarea sufletului celui nou botezat. Lumanarile de botez pot fi accesorizate pe langa decorul floral cu jucarii, funde, pene sau tull.
Mai multe detalii se pot obtine pe:aranjamente florale.

                                                             
                                                        

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu