joi, 20 august 2015

Noua lenjerie de pat

       Avand in vedere ca este singura mea nepotica, nu va ascund ca mai am si un mic nepotel, am vrut sa-i ofer o lenjerie de pat ca pentru fetite, doar ca sa-i faca placere ca sa doarma, asa cum a vazut că fac printesele ei! Cele din desenele animate pe care le urmareşte după ce isi termina lectiile.
Copii mei nu au avut asa lenjerie, frumoasa la un pret cat de cat accesibil. Odinioara era lenjeria din damasc ( mai de calitate) desi sensibil  mai scumpa.

             Aceasta lenjerie este cu  papusa Barbie, asortata si accesoriilor camerei.Prietena nepoatei mele.

         Aceasta lenjerie de pat 3d este cu printesa, ca si maia are o printesa.
                                       Iar acum sa va arat si una dintre lenjeriile de pat ale printului meu


Toate imaginile sunt de pe sitt-ul  "lenjeriile de pat ''OUTLET''
Care livrează oriunde în ţară la costuri modice de transport. Au şi politică de returnare, în caz că nu îţi place ceva, deşi este exclus să se întâmple asemenea lucruri.. Comenzile se fac telefonic de luni şi până vineri, între orele 10 şi 17. Nu ar strica să aruncaţi o mică privire pe secţiunea "Termeni şi condiţii" sau pe "Informaţii despre livrare" ori peste informaţiile privind returnarea produselor.

La aceasta m-am gândit pentru nepoţelul meu. Care este foarte drăgălaş!


De abia aştept să le văd mutrişoarele când o să îşi vadă paturile învelite în aceste lenjerii. Ar mai fi multe de spus, de arătat, de văzut de pipăit mai ales. Să ştiţi că au o gamă variată şi pentru adulţi dar aici vă las să vedeţi singuri, doar nu am pus link-urile alea de mai sus degeaba! Am dreptate?

             Atat am avut sa va spun referitor la lenjeriile de pat ale nepoteilor mei.Aceste lenjerii sunt de foarte buna calitate, preturi accesibile si mai ales ca se mai dau si una gratis.
                                                                     
                          Aştept păreri de la voi, cu cât mai multe cu atât mai bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu