Astăzi vreau sa va povestesc despre beneficiile consumului de peste ...
Carnea peștelui este este plăcută la gust si mult mai digerabila decât produsele si preparatele din carne de pasare sau mamifere .
PESTE PROASPAT VIU!Gradul de utilizare a proteinelor din peste este ridicat, apropiindu-se de valoarea întâlnită la oua.
Pe lângă calitățile sale gustative si digestive , pestele conține o serie de nutrienti valoroși pentru om.Atât carnea de peste cat si icrele, sunt considerate a fi, de către multi nutriționiști , cele mai sănătoase produse alimentare de origine animala. S-a intrat in post, pestele se consuma in anumite zile, când este dezlegare.
Bun este pestele!
RăspundețiȘtergereÎmi place peştele. Cu accent pe cel marin/oceanic.
RăspundețiȘtergereMa bucur, carnea lui este mult mai digerabila decât a altor mamifere sau păsări.
RăspundețiȘtergere:) De multe ori şi mult mai plăcută la gust! :)
Ștergere