vineri, 27 februarie 2015

Pestele

     Astăzi vreau sa va povestesc despre beneficiile consumului de  peste ...                

Carnea peștelui este  este plăcută la gust si mult mai digerabila decât produsele si preparatele din carne de pasare sau mamifere .  
     PESTE PROASPAT VIU!Gradul de utilizare a proteinelor din peste este ridicat, apropiindu-se de valoarea întâlnită la oua.    
        Pe lângă calitățile  sale gustative si digestive , pestele conține o serie de nutrienti valoroși pentru om.
     Atât carnea de peste cat si icrele, sunt considerate a fi, de către multi nutriționiști , cele mai sănătoase produse  alimentare de origine animala. S-a intrat in post, pestele se consuma in anumite zile, când este dezlegare.                                    

4 comentarii:

  1. Îmi place peştele. Cu accent pe cel marin/oceanic.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur, carnea lui este mult mai digerabila decât a altor mamifere sau păsări.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) De multe ori şi mult mai plăcută la gust! :)

      Ștergere