marți, 31 martie 2015

Facturarea in word si excel, o amintire                                        Tehnologie garantata!

      Facturarea in word sau excel, o amintire din trecut.Contazen devine mai mult decat un program de facturare.
        Pas cu pas  devine asistentul financiar al managerului sau directorului economic, implicit s-au definit categorii care sa acopere toate situatiile in care te poti afla in toate etapele de dezvoltare a afacerii.


                                           


         Alaturi de venituri si cheltuieli sunt evidentiate grupat si poti face usor comparatie intre ce venituri ai avut intr-o anumita perioada de timp ( o luna calendaristica de exemplu) si ce ce cheltuieli ai efectuat in acea perioada.
          Acest nou mod de a factura usureaza administrarea situatiei financiare a societatii.
      

     Proiectul de modificare al Codului fiscal din 18.02.2015 aduce noi propuneri in privinta taxelor si impozitelor.
      Comerciantii sunt obligati din 01.03.2015 sa afiseze, langa casele de marcat un anunt prin care sa-i atentioneze pe clienti.
        De aceea le recomand managerilor si directorilor economici din firme sa foloseasca acest sistem, oferindu-le siguranta, eficienta si mobilitate pentru afacerea lor.
     Datele sunt in siguranta cu tehnologia "cloud".
     Din intamplare lucrez in domeniu ca primitor-distribuitor la o magazie-tehnica a unei firme destul de mari si inca se mai primesc facturi intocmite de mana deci cu pixul, nici cel putin efectuate in word sau excel, se gresestetotalul la pret fara TVA la TVA o adevarata aventura ca sa dai telefoane sa refaca factura, sa emita alta factura corecta, pierdere de timp si intarzieri cu intocmirea nir-ului asa mi-ar usura munca foarțe mult avand productivitate si eficienta.


                                          


        Aceasta metoda de program este foarte eficienta si la magazine care cand vine furnizorul pentru a incasa sumele in timp scadent, managerul poate propune pentru vanzare si alte produse.Este o tehnologie noua,eficienta avand in vedere ca cu un simplu laptop poti emite o factura pe loc, fara a se face factura de la firma adusa la cumparator,poate acel magazin sau firma nu are banii cash pentru a achita aceasta factura, de aici probleme cu facturile, anulari de facturi si multe alte necazuri, parerea mea este ca acest program e foarte rentabil.
         Am sa recomand folosirea acestui program  "Contazen".
Imaginile apartin in totalitate site-ului  https:// www.contazen.ro/
 

2 comentarii: